UITVERKOOP

Wegens verhuizing zal de verkoop van lijsten na 1 april 2021 stoppen.

De winkel wordt na 15 juni opgeheven:

lijsten, brocante en antiek zijn in de uitverkoop!

De lijst is belangrijk voor de beleving van een kunstwerk. De lijst kan het perspectief beïnvloeden, de structuur benadrukken, de compositie versterken en het kleurgebruik accentueren.

U kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment moderne en klassieke lijsten.

​Een conserverende inlijsting is van belang voor het behoud van een kunstwerk.

Onze lijstenmakerij onderscheidt zich door een ruim aanbod in handgekleurde lijsten en hoge kwaliteit staaflijsten. Ook beschikken we over een ruim assortiment passe-partouts.

Voor werken op papier bieden wij zowel UV-werende als optisch verbeterde glassoorten aan (Museumglas). Uiteraard worden alle werken op reversibele wijze bevestigd en zuurvrij ingelijst.

Mede door mijn connecties met musea, heb ik de eer gehad werken van bekende kunstenaars in te mogen lijsten, zoals Rubens, Rembrandt, F. Bol, Honthorst, Mesdag, I.Israels, Jongkind, Mauve, Millet, Weissenbruch, Schelfhout, Jan Toorop, Kirchner, Karel Appel, Rob Scholte en Francis Bacon.

Met evenveel enthousiasme help ik u aan een passende lijst voor werk van minder gerenommeerde kunstenaars.

Wie liever een lijst met historie heeft, vindt wellicht iets passends in onze ruime collectie antieke lijsten. Elders op deze site vindt u een kleine greep uit het assortiment.

Het-hangen-van-Claude-Monet-Le-bateau-at